رستوران باباحاجی

خورشت کرفس یکی از خورشت‌های خوشمزه و مقوی ایرانی است که با گوشت قرمز یا مرغ تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه این خورشت را به شما آموزش می‌دهم.


مواد لازم (برای ۴ نفر):


طرز تهیه:

۱. آماده‌سازی گوشت و پیاز

۲. آماده‌سازی کرفس و سبزی

۳. ترکیب مواد و جا افتادن خورشت


نکات مهم:

خورشت کرفس را با برنج ایرانی زعفرانی سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید! 😋🍛

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *